Search
  • No products in the cart.
Akikkel dolgozunk

Az Eskai márka nagyon fontosnak tartja, hogy a termékekhez felhasznált alapanyagok a legkiválóbb minőséggel bírjanak, továbbá mind esztétikailag, mind biztonsági szempontból megfeleljenek a vásárlói elvárásoknak. Éppen ezért minden egyes termék esetében gondosan odafigyelünk arra, hogy honnan vásároljuk az alapanyagokat, és figyelünk arra, hogy a helyi kisvállalkozásokat támogassuk.

Varroda, ahol a pont az i-re kerül
A Dunakanyar egy kedves kis varrodájában készülnek a hintákba való nagy méretű díszpárnák. A hinták ezekkel a párnákkal alkotnak kerek egészet és tökéletes harmóniát. Bármilyen egyedi igényt megvalósítanak, igazi kis kincs ez a varrós szoba.
Kovácsoltvas műhely
A hintákhoz használt karikák egyedi megrendelés alapján készülnek egy helyi kovácsműhelyben. Komolyabb, gyönyörű kovácsoltvas alkotásaik mellett készítik el ezeket a vaskarikákat számunkra a hintákhoz.
Makramé fonalak
Minden tárgyhoz a megfelelő fonalat kell használni. A függő hintákhoz használt fonál speciális, kifejezetten az ESKAI márkának gyártják a megadott paraméterek alapján. Akár poliészter, akár pamut fonalat használok, mindegyik megfelel az ÖKO-TEXT 100 minőségi tanúsítványnak.