Search
  • No products in the cart.

Hogyan tisztíthatom a makramé termékeimet?

A hinták esetében a fonal 100% poliészter, amit nedves, szappanos ruhával könnyen lehet tisztítani.

A pamut fonalból készült termékeket ennél óvatosabban kell kezelni. Bizonyos időközönként rázogasd meg, hogy a por leessen róla. Ha foltos lenne, óvatosan, kárpittisztítóval mosd át, előtte tehetsz egy próbát a termék egy kevésbé látható részén.

A hinták díszpárnáinak az anyaga mosható bútorszövet, kisebb folt esetén könnyen tisztítható helyileg (pl. a marhaepe szappan csodákra képes). A párnát mosógépben is lehet mosni, vagy mosodában könnyen kitisztítják.

A makramé termékeket nem javaslom mosógépbe tenni (pl függönyt, falidíszt, stb).

Hogyan függesszem fel a hintát?

A hinták felfüggesztésének többféle lehetősége is van, válassz kedvedre, de alaposan olvasd át az alábbi hasznos információkat.

Boxzsák tartó

Bármilyen mennyezetbe fúrható, 4 pontos rögzítésű, nagy teherbírású tartó eszköz.

Előnye, hogy megbízható, erősen tart és a hinta kilengését szépen engedi, a hátránya, hogy 4 lyukat kell fúrni a plafonba hozzá.

Sport boltokban lehet találni, de minden esetben olyat válassz, amelyiknek a teherbírása 150-200kg.

Vegyi (folyékony) dűbel

A legmodernebb eszköz, beton vagy tégla mennyezetbe ajánlott felfúrni. Nagy teherbírást elbír, megbízható megoldás. Egyéb információkat itt olvashattok róla:

https://faipar.hu/hirek/egyeb/9092/a-folyekony-duebelek-vilaga

FONTOS!

Minden felfüggesztéskor keresd meg a mennyezeti tartó gerendát, vagy födém gerendát, és abba fúrd fel a kiválasztott tartó eszközt. Ha bizonytalan vagy benne, hol van a mennyezetben, akkor a pontos beazonosításhoz használhatsz digitális multidetektort (fém, feszültség és faállványzat érzékelő).

Hinta állvány

Használhatsz hinta állványt is (pl Adamo állvány), főleg szabadtéri használatra ajánlott, vagy ha nem szeretnél lyukat fúrni a mennyezetbe. Ebben az esetben arra figyelj, hogy az állvány magassága kisebb lehet, mint a hinta magassága. Ha állványra szeretnéd a hintát tenni, mindenképp jelezd a megrendeléskor, mert egyeztetni kell a magasságot.

Mekkora a hinták teherbírása?

A hintákhoz használt fonalak nagyon erősek, szakítószilárdságuk ~ 50 kg/szál.

A hinta 150 kilót biztonsággal elbír.

Milyen anyagot használok a termékeimhez?

A hintákhoz használt fonalak 100% poliészter fonalak, ÖKO-TEX 100 minőségi követelményeinek megfelelnek.

A többi makramé termék (ami nem hinta) 100% újrahasznosított pamutból készülnek, és megfelelnek az ÖKO-TEX STANDARD 100 minősítésnek.

Mennyi idő a termékek elkészítése?

Ez attól függ, hogy melyik termékről van szó, de általában 20-30 munkanapos határidővel kell számolni. A hinták nagyobb volumenű munkák, több egyidejű megrendelés esetén a megadott intervallum esetlegesen kitolódhat, de minden esetben jelzek előre.

Milyen fizetési és elállási feltételek vannak?

A webshopban látott termékek készlete folyamatosan változik. Mivel mind egyedi darab, lehet, hogy várnod kell egy kicsit az elkészült termékre. Megnövekedett megrendelésszám esetén előre jelzek a várható teljesítési időről.

A termékek elkészítését a megrendelések beérkezése, és a vételár megérkezése után tudom elkezdeni, ezek után adom fel a csomagot.

Amennyiben sürgős rendelésed van, írj nekem a hello@eskaihome.com e-mail címre, hogy megbeszéljük a részleteket.

További információ az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint.

Csere, visszatérítés

Az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint.

Mennyibe kerül a szállítási díj?

Magyarországon belül a szállítása díja 1.490 Ft.

A hinták, és a térelválasztó paraván rendelése esetén Magyarországon belül a szállítás ingyenes.

Külföldre történő szállítás esetén a szállítási díj az adott ország zóna besorolásától, illetve a megrendelt termék súlyának függvényében kalkulálódik.

Sérült csomag esetén 7 naptári napon belül e-mailben jelezd a problémát, ebben az esetben javítás, vagy csere kérhető. Fotót mindenképpen szükséges mellékelni a sérülésről.

Ha banki átutalást választok, mi a teendőm?

Banki átutalás esetén a kifizetendő összeget az alábbi címre kell utalni:

Név: Sipeki Kinga E.V.

Bankszámlaszám: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.: 10403112-50526983-72901001

A közleményben kérlek tüntesd fel a rendelési azonosítót!

​Banki előre utalás esetén a tranzakció lebonyolítására 2 munkanap áll rendelkezésre a megrendeléstől számítva. Amennyiben nem történik meg az utalás a megadott határidőn belül, a megrendelés lemondottnak minősül és törlésre kerül.