Search
  • No products in the cart.
Szeretetbe csomózva
Kézzel készült egyedi makramé hinták a Dunakanyar szívében készülnek

Az Eskai hinták alapját egy nagyon kedves makramé művésztől tanultam, aki átadta a hinták elkészítésének minden titkát. Az ördög a részletekben rejlik, és valóban, egy lazább csomó itt, egy eltévedt fonal ott, és máris megbillenhet az egyensúly. Az egész hinta felépítése pontról pontra ki van számolva, szinte minden elkészített csomó után mérés következik, hogy az egyensúly megmaradjon. Pontos, precíz alkotás, ami sok-sok időt, figyelmet, szeretetet és elszántságot vesz igénybe, hogy minden csomó, minden kötés, minden fonal pontosan ott és úgy álljon, ahol a helye van.

Gyönyörű dizájn egy jó ügy szolgálatában

Az Eskai makramé termékek alapanyagaira gondosan odafigyelünk. A hinták alapjául szolgáló fonal, és a vázat adó vaskarika belföldön készül, kifejezetten a márka számára. A hinták nemcsak jól néznek ki, de jó célt is szolgálnak, hiszen a magyar gyártók egymást karöltve vesznek részt ebben a projectben.

3 modell / 3 ülőméret / 16 szín

Minden Eskai hinta egyedileg készül, egyedi kérések alapján, ezért többféle opció közül lehet választani, hogy bármilyen enteriőrben igazán jól mutasson. Mindenki könnyen megtalálhatja, melyik illik leginkább az otthonába a modellek, a színek és a méretek tervezhetőségével.

16 sztenderd szín

Legjobban a krém és bézs színnel szeretek dolgozni, de szívesen készítek rózsaszín hintát egy kis hercegnő szobájába, vagy világoskék színnel kísérletezek. A hófehér, ami gyönyörűen láttatja a csomók ívét, és a fonal szépségét, egy kényes szín, de egy fotóstúdió, vagy esküvői szalon csodálatos kiegészítője lehet.

A méret számít

Tudjuk, hogy a méret igenis számít, amikor az enteriőr tervezésével foglalkozunk. A legjobb, ha előre kigondolod, hogy a szoba melyik részébe tudod felfúrni a hintát (erről bővebb infót itt találsz GYIK), majd megnézed, hogy milyen átmérőt bír el a tér. Az ESKAI hinták inkább lounge hinták, kisebb kilengésre alkalmasak, erős hintázásra nem javasolt.

Készen állsz a rendelésre?
  1. Lépj be a shopba, és válaszd ki a megrendelni kívánt modellt, a színt, és méretet.
  2. Válaszd ki hogy szeretnél e hozzá díszpárnát, vagy sem. Ha a díszpárna színére egyedi igényed lenne, a megrendelés során a megjegyzésbe írd be.
  3. Menj végig a megrendelési és fizetési folyamaton, majd ellenőrizd a megrendelésed a visszaigazoló e-mailben.
  4. Amint megkapom a megrendelésed, elkezdődik a rendelés feldolgozása. Megnézem, mennyire vannak speciális igényeid, és elkezdem az alapanyagok beszerzését, valamint a makramézást. A gyártási idő sok egyidejű megrendelés esetén elhúzódhat, de törekszem arra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megkapd a terméket. Ezek a hinták azonban nagyon sok munkaórát vesznek igénybe, és én is szeretek szépen alaposan dolgozni, így minimum 30 munkanappal kell számolni. Amint elkészül a termék, és feladom a címedre, minden esetben kapsz egy tájékoztató e-mailt.
  5. A hintákat Magyarországon belül ingyen szállítjuk a megadott címre.
  6. Miután megkaptad a hintát és felhelyezted a megfelelő helyre, megköszönöm, ha küldesz egy fotót róla, vagy akár megmutatod másnak is (pl megosztod online a te saját ESKAI termékedet)

Kérdésed van?

Bármilyen kérdés, bizonytalanság esetén, keress bármikor a hello@eskaihome.com címen, és igyekszem minél hamarabb kapcsolatba lépni veled.